Skip to main content

Creëer sfeer
met licht

Wanneer een badkamer als vanzelf rust, ontspanning en warmte uitstraalt, is dat vaak te danken aan de sfeer en mood die door het interieur gecreëerd wordt. De gepaste verlichting is daarbij onontbeerlijk. Een moderne, witte badkamer met strakke lijnen vergt immers een andere belichting en nuance dan bijvoorbeeld een landelijk exemplaar met veel houten details.

Zo sta je voor de keuze tussen koud of warm licht, verschillende soorten lampen, één grote of meerdere kleine lichtbronnen, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat wij niet zomaar een renovatie uitvoeren maar je een badkamer met alles erop en eraan willen bezorgen, inclusief sfeer en gezelligheid, geven wij je dan ook professioneel advies over de juiste verlichting.

“Wij geven je professioneel advies over de juiste verlichting”

De juiste
lichtinval

Daarbij denken we tot in de kleinste details met je mee. Over welke lichtsoort het beste bij je badkamer past op zowel praktisch als esthetisch gebied, over waar in je badkamer je verlichting het beste tot zijn recht komt, over de natuurlijke lichtinval waarmee je rekening moet houden, … voor een mooie badkamer die, ongeacht het moment, moeiteloos de juiste toon weet te zetten.

Onze
NC-Lightstrip

De finishing touch en het handelsmerk van onze badkamers (indien gewenst) is ten slotte onze NC-lightstrip: een subtiele ledstrip (inbegrepen in de prijs) die we in overleg met jou plaatsen op een plek naar keuze (in een nis, onder een spiegel of meubel, …) voor een zachte gloed.