Skip to main content

Nieuwe badkamer op maat van je wensen & noden – NC Badkamers

Nieuwe badkamer op maat van je wensen & noden - NC Badkamers

Staat die nieuwe badkamer hoog op je verlanglijstje? Dan helpen wij je graag deze te verwezenlijken. Bij NC Badkamers specialiseren we ons namelijk in badkamers op maat en staan we bekend om onze warme service en ons vakkundig werk. Lees hier meer over onze nieuwe badkamers en badkamerrenovaties. Je bent altijd welkom!

Je nieuwe badkamer in exact die stijl die jij voor ogen hebt: van modern tot klassiek

Met een nieuwe badkamer gaat er een wereld voor je open. Kies je voor een rustieke en landelijke badkamer met veel sierdetails en een gezellige sfeer, of net een moderne nieuwe badkamer met strakke lijnen, een fris kleurenpalet en een open gevoel? Een badkamer die in de lijn van je huidige woonstijl ligt, of daar net volledig mee breekt? De mogelijkheden zijn eindeloos, en bij NC Badkamers zetten we alles op alles om jou van de badkamer van je dromen te voorzien. Wij houden van een uitdaging en leven ons graag in in jouw persoonlijke smaak. Alleen zo kunnen we immers de nieuwe badkamer creëren waarin jij je voor de volle 100% thuis voelt!

Jouw nieuwe badkamer valt of staat met de gekozen verlichting

Bij het ontwerpen van je nieuwe badkamer letten wij er uiteraard op dat we jouw verkozen badkamerstijl tot in de puntjes toepassen. We houden rekening met de stijl van je badkamermeubelen, met je vloer- en wandbekleding, met je spiegels, kasten en andere opbergmogelijkheden, … wist je trouwens dat wij ons specialiseren in de gepaste badkamerverlichting? Zowel kunstmatige lichtbronnen als natuurlijk licht kunnen immers een gigantisch verschil maken wat de sfeer en uitstraling van je badkamer betreft. Bij NC Badkamers geven we je oprecht advies op maat en maken we samen met jou de keuze voor de verlichting van je nieuwe badkamer: Koud of warm licht? Één grote lichtbron, zoals een bijzondere lamp, of eerder verschillende subtiele spots? En beslis je om de NC-lightstrip in je badkamer te integreren: een subtiele ledstrip, inbegrepen in de prijs, die we in overleg met jou plaatsen op een plaats naar keuze. In een nis in je badkamer, achter een spiegel, onder een meubel, … de zachte gloed is tijdloos, uitnodigend en uniek!

Hoe we aan je nieuwe badkamer beginnen

Neem je contact met ons op voor je nieuwe badkamer, dan zitten we eerst en vooral vrijblijvend met je samen om persoonlijk de verschillende opties te overlopen. We houden volop rekening met je wensen en noden, maar nemen ook je beschikbare budget in overweging. Zo kun je zonder kopzorgen genieten van het aankoop- en installatieproces van je nieuwe badkamer op maat, en ben je er zeker van dat deze een haalbaar plaatje is. Nadat we samen tot het ideale ontwerp voor jouw nieuwe badkamer gekomen zijn, maken we een gedetailleerde offerte voor je op. Keur jij deze goed, dan stellen we samen een planning op die voor ons beide past. Hier houden we ons strikt aan, zodat jij altijd op ons kunt vertrouwen.

NC Badkamers ontwerpt je nieuwe badkamer op maat

Badkamer vernieuwen? Wij zitten graag met je samen voor een ontwerp op maat van je dromen

Nieuwe badkamer in gedachten? Wij maken hem graag voor jou op maat. Onze experts hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in de sector, en bovendien elk hun eigen specialisatie. Zo vormen we samen een sterk team, dat zowel succesvolle badkamerrenovaties als nieuwe badkamers aflevert. Heb je interesse in onze kwalitatieve badkamerdiensten en zou je graag een keertje met ons samenzitten? We overlopen graag de mogelijkheden met jou tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Neem dus gerust contact op: je bent altijd van harte welkom!