Skip to main content

Je badkamer op maat van je wensen laten maken – NC Badkamers

Je badkamer op maat van je wensen laten maken - NC Badkamers

Lijkt een badkamer op maat je de ideale toevoeging aan je woning? Bij NC Badkamers ben je ongetwijfeld aan het juiste adres. Wat je wensen en behoeften ook zijn, en welke woonstijl je ook in gedachten hebt, wij realiseren graag jouw droombadkamer op maat voor jou. Lees hier meer over onze kwalitatieve badkamerrenovaties en nieuwe badkamers.

Met maatwerk maken we van je badkamer een gegarandeerd succes

Wat voor badkamer op maat je ook in gedachten hebt, bij NC Badkamers realiseren we hem voor jou. Wij hebben jarenlange ervaring in de sector en een diepgaande kennis, waarmee we kwalitatief vakmanschap afleveren in Sint-Niklaas en regio. Daarbij houden we altijd de uiterste rekening met jouw unieke woonstijl: we leven ons volop in in wat jij persoonlijk mooi vindt, maar ook wat voor jou een praktische indeling is. Heb je bijvoorbeeld nood aan een badkamer met veel opbergmogelijkheden, dan gaan we met ons maatwerk voor jou aan de slag. Heb je daarentegen een kleine badkamer, maar wil je je beschikbare ruimte maximaal inzetten? Dan zoeken wij innovatieve oplossingen, zodat je het onderste uit de kan kunt halen. Wat voor uitdaging je ons ook geeft, wij gaan er met ons tof team van badkamerexperts volop voor!

Een badkamer op maat vergt verlichting op maat

Van een moderne badkamer op maat met strakke lijnen en een fris kleurenpalet tot een rustieke badkamer op maat met traditionele sierdetails en een warme tinten: bij NC Badkamers is werkelijk alles mogelijk wanneer het over de badkamer van je dromen gaat. Daarbij zien we geen detail over het hoofd. Wist je bijvoorbeeld dat wij als badkamerexperts gespecialiseerd zijn in de gepaste badkamerverlichting? Alleen door veel aandacht aan de lichtbronnen in je badkamer te besteden, zorg je er immers voor dat deze exact die sfeer uitstraalt die jij in gedachten hebt. Zo zal een kleine badkamer met lage plafonds andere verlichting vergen dan een ruime badkamer met hoge plafonds en grote ramen. Ben je niet helemaal zeker wat voor verlichting en interieur precies bij jou, je woning en je toekomstige badkamer op maat past? Maak je geen zorgen: wij geven je professioneel en oprecht advies, zodat je geen seconde spijt zult hebben van je keuzes voor je nieuwe badkamer op maat.

Badkamer op maat van NC Badkamers

Ontwerpproces van NC Badkamers

Hoe wij je badkamer op maat vervaardigen

Klop je bij onze experts aan voor een badkamer op maat, dan zitten we eerst en vooral met je samen tijdens een persoonlijke afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Daarin bespreken we uitgebreid je wensen en noden en matchen we deze met onze vele mogelijkheden voor kwalitatief maatwerk. We maken een creatief ontwerp op en letten daarbij ook altijd op de grenzen van je beschikbare budget, zodat alles haalbaar blijft. Geef jij jouw goedkeuring, dan gieten we dit alles in een glasheldere offerte. Ten slotte maken we in nauw overleg met jou een strikte planning op, waar we ons altijd moeiteloos aan houden. Zo kun je altijd blindelings op ons rekenen. Bovendien kun je, doorheen het gehele proces, altijd bij ons terecht voor vragen of meer informatie. Wij helpen je met veel plezier en houden je tot in de puntjes op de hoogte van de werkzaamheden.

Jouw badkamer op maat laten maken? Wij zitten er graag voor met je samen!

Is een badkamer op maat de ideale toevoeging aan je woning en zou je graag een keertje met ons samenzitten om de mogelijkheden te overlopen? Wij overtuigen je graag van onze warme service en professioneel maatwerk. Neem dus gerust contact op door het formulier op onze website in te vullen: wij helpen je zo spoedig mogelijk en met veel enthousiasme verder!