Skip to main content
Terug naar overzicht

Welke accessoires neem ik voor in mijn douche?

Til je badkamerervaring naar een hoger niveau

Accessoires voor je douchecabine zijn ideaal om je badkamerervaring op een prijsvoordelige manier naar een hoger niveau te tillen. Bij NC Badkamer specialiseren we ons in het ontwerpen en installeren van badkamers op maat, maar ook in de huiselijke inrichting ervan. En dan kunnen de nodige doucheaccessoires natuurlijk niet ontbreken! Enkele van onze persoonlijke aanraders:

shower-cabin-cleaning-cleaning-glass-after-using-shower-cleaning-glass-with-rubber-scraper.jpg

Douchewissers

Ze zijn dan wel niet moeders mooiste (hoewel er tegenwoordig heel wat stijlvolle exemplaren bestaan), met een douchewisser houd je de wanden van je douchecabine spic en span. Na het douchen even snel de hardnekkige zeepresten verwijderen, en je bent zeker van een douche die langdurig zijn mooie staat zal behouden.

Shampoo- en zeepdispensers

Voor een georganiseerde en hygiƫnische badkamer zijn shampoo- en zeepdispensers een echte meerwaarde. Niet alleen dragen ze bij aan een functionele douche-ervaring, waardoor je niet langer met eindeloze plastic flacons moet sukkelen, ze zijn ook een prachtige aanvulling op het interieur in je badkamer.

close-up-dispenser-liquid-soap-female-hands-store.jpg

interior-modern-bathroom-with-shower-box.jpg

Douchezittingen

Een douchezitje is een comfortabele en vooral veilige toevoeging aan de douche voor zij die moeilijk te been zijn of gewoon graag comfortabel willen zitten tijdens het douchen. Er zijn verschillende douchezittingen die wij je bij NC Badkamers laten zien, waaronder vouwbare zittingen en vastgemonteerde zittingen.