Skip to main content
Terug naar overzicht

Welk bad kies ik voor mijn badkamer?

Een bad in je badkamer is, wanneer je van baden houdt tenminste, een heerlijke luxe. Ook de keuze en het model van je bad speelt daarin een rol, want het moet er niet alleen mooi uitzien in je badkamer, het moet ook nog eens passen in de praktische indeling ervan. Én liefst comfortabel in gebruik zijn natuurlijk! Opdat jij alle vakjes moeiteloos aanvinkt, geven wij je alvast een overzicht van de mogelijke baden voor je nieuwe badkamer.

modern-minimal-luxury-bathroom-interior-with-windows-view-city-background-3d-render-illustration.jpg

1. Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad wordt niet ondersteund door de muur of een frame, en is een elegante en luxueuze keuze wanneer je een ruime badkamer hebt. Omwille van diezelfde reden zijn vrijstaande baden dan ook vaak wat groter van formaat dan andere baden. Heerlijke ontspanningsmomenten gegarandeerd!

2. Inbouwbad

Een inbouwbad is tegenwoordig, omwille van zijn authentieke en mid century modern look, weer bijzonder populair. Een inbouwbad is vooral handig wanneer je over wat minder ruimte in de badkamer beschikt en wordt ingebouwd in een frame tegen de muur. Zo creëren ze de illusie van een ruimere badkamer, met ook hier tal van mogelijkheden op gebied van stijl.

details-corner-with-water-tap-sink-with-faucet-with-soap-shampoo-dispensers-expensive-bathroom-rustic-eco-style.jpg

spacious-bathtub-window.jpg

3. Whirlpoolbad

Ben je een echt badpersoon en mag het voor jou wel een tikje meer zijn in je nieuwe badkamer? Dan kun je opteren voor een whirlpoolbad. Deze baden zijn, afhankelijk van jouw noden, uitgerust met jets voor watercirculatie en massage. Ideaal wanneer je regelmatig kampt met spierpijn of na een lange dag even volop wilt genieten van wat me-time. Zeker wanneer je ook voor een ingebouwde geluidsinstallatie kiest.

4. Hoekbad

Hoekbaden zijn baden die speciaal zijn ontworpen om in een hoek van de badkamer te passen. Dit betekent dat ze compact en ruimtebesparend zijn, waardoor ze een geweldige optie zijn voor kleinere badkamers. Ook bij hoekbaden zijn extraatjes zoals watercirculatie en massagestralen vaak optioneel. Voor de full experience!

modern-house-bathroom-interior.jpg

Je droombadkamer binnen handbereik? Contacteer ons

Ben jij er rotsvast van overtuigd dat er een bad in je nieuwe badkamer komt te staan, maar ben je er nog niet uit welk bad dat precies moet zijn? Wij ontwerpen en realiseren jouw nieuwe badkamer graag op maat van jouw persoonlijke wensen, behoeften, beschikbare ruimte en budget. Zo geniet je elke dag opnieuw van een badkamer die er prachtig uitziet én die op en top functioneel is, inclusief bad.

Maak hier je vrijblijvende afspraak met onze experts. En dan? Dan ligt je droombadkamer binnen handbereik!