Skip to main content
Terug naar overzicht

Waarom vloerverwarming vandaag de dag zo populair is

DSC01422.jpg

Steeds meer mensen kiezen vandaag resoluut voor vloerverwarming in huis, of het nu om een nieuwbouw- of een renovatieproject gaat. Daar kunnen we als verwarmingsspecialist weinig tegenin brengen, want ook bij ons is de verwarmingsmethode een geliefde installatie met veel voordelen. We zetten enkele van de belangrijkste graag voor je in de kijker.

DSC01620.jpg

Verademing voor je interieur

Geen radiatoren, en al helemaal niet onder de ramen: meer plaats voor ramen tot op de grond, meer lichtinval en overall een rustigere, meer gestroomlijnd interieur.

Altijd en overal lekker knus

Maak je gebruik van een traditionele verwarmingsmethode in huis en wil je het lekker knus maken, dan zoek je je best een plekje dicht bij de radiator uit. Hoe verder je je van de radiator begeeft, hoe kouder het immers wordt. Dat is met vloerverwarming verleden tijd: doordat de installatie je gehele vloeroppervlak beslaat, geniet je werkelijk overal in je woning van een gelijkmatige, comfortabele warmte. Gedaan met die koude wc in het midden van de nacht!

Zit er warmpjes bij – letterlijk en figuurlijk

Doordat vloerverwarming zoals hierboven vermeld met een enorm groot afgifteoppervlak werkt, zijn er doorgaans veel minder hoge temperaturen nodig om je huis te verwarmen. En dat heeft zo zijn positieve impact op je energiefactuur!