Skip to main content
Terug naar overzicht

Waar rekening mee houden bij een hangtoilet

Een zwevende wc in je badkamer of toilet?

Vroeger was er enkel het traditionele, staande toilet, vandaag bestaat er een tweede variant: het hangtoilet. Wil je in je nieuwe badkamer een moderne en luchtige uitstraling creëren, dan is het zwevende meubel van een hangtoilet zeker aan te raden. Want een knappe badkamer zit ‘m in de details natuurlijk! Vandaag vertellen wij je meer over het hangtoilet.

Overweeg je de plaatsing van een hangtoilet in je nieuwe badkamer, verlies bij je aankoop de volgende zaken dan zeker niet uit het oog.

DSC07756.jpg

Voorzie voldoende ruimte

Een hangtoilet wordt vanzelfsprekend aan de muur bevestigd. Net zoals bij een gewoon toilet, is hier wel de ruimte voor nodig. En een muur die stevig genoeg is natuurlijk.

Het gemiddelde hangtoilet wordt bovendien vaak geleverd met een verlaagde afvoer, die net wat meer ruimte in beslag neemt dan bij een traditioneel staand toilet het geval is.

Kortom, het is belangrijk dat je voldoende plaats hebt in je badkamer. Maak je echter geen zorgen: wij adviseren je graag persoonlijk over de opties in jouw beschikbare ruimte!

Hangtoiletten hebben diverse designs

Hangtoiletten zijn, net zoals traditionele toiletten, tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende stijlen, modellen, kleuren en designs. Wat voor interieur je dus ook in gedachten hebt voor je nieuwe badkamer of toilet, wij hebben gegarandeerd het toiletmodel dat perfect bij je inrichting past. Samen brengen we een bezoek aan de toonzaal, waarbij we jou uitgebreid adviseren. 

toilet-bowl-modern-bathroom.jpg

product-bottle-mockup-2-hands-protective-yellow-gloves-bathroom-background.jpg

Makkelijker te reinigen

Een hangtoilet is vaak makkelijker te reinigen dan een traditioneel staand toilet. Doordat het toilet niet op de grond staat, hoopt er zich namelijk minder snel vuil op en kun je de vloer makkelijker reinigen. Ook de toiletpot zelf is bovendien eenvoudiger schoon te maken. Een grote plus wat ons betreft!

Contacteer ons vrijblijvend voor jouw nieuwe badkamer

Heb je besloten een hangtoilet te installeren in je nieuwe badkamer op maat of toilet? Dan helpen wij jou bij NC Badkamers graag bij het uitkiezen van het geschikte exemplaar, dat niet alleen bijdraagt aan je interieur maar dat ook nog eens comfortabel zit. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor jouw badkamer op maat: als badkamerspecialist in het Waasland staan wij je graag bij!