Skip to main content
Terug naar overzicht

Zijn verwarmde spiegels in mijn badkamer mogelijk?

interior-bedroom-modern-loft-style-with-bathroom.jpg

Verwarmde spiegels zijn vandaag de dag een populaire toevoeging aan badkamers omwille van hun veelzijdigheid en comfort. Niet alleen ogen ze als een droom in je badkamer, ze hebben ook een aantal praktische voordelen. Bij NC Badkamers geven we graag een woordje uitleg.

Een van de grootste voordelen van verwarmde spiegels is dat je geen last meer hebt van condensatie op je spiegels. Een lekker heet bad of een stomende douche, et voilà: je komt naar buiten en je moet geen half uur meer wachten vooraleer je jezelf weer kunt zien en je haren kunt drogen, je gezicht kunt wassen of je tanden poetsen. Gedaan met die tijdverspilling!

Verwarmde spiegels verminderen nu eenmaal de luchtvochtigheid in je badkamer, wat betekent dat je spiegel altijd bruikbaar is maar ook dat je in de winter een minder vochtige badkamer hebt. En dat voelt fijn! Ben je iemand die uren in de douche kan doorbrengen (met of zonder muzikaal intermezzo) of was je je gezicht graag met warm water? Dan draagt een verwarmde spiegel enorm bij aan de vlotheid van je dagelijkse routine.

En nu de kers op de taart: wist jij dat verwarmde spiegels dé ideale manier zijn om het energieverbruik in je woning naar beneden te halen, en dus ook je factuur? Doordat jouw spiegel verwarmd is ben je in de mogelijkheid om je effectieve verwarming in de badkamer op een lagere temperatuur te zetten. Zo is het alsnog lekker warm en knus, maar dan tegen een betere prijs!

Gezien het om een vorm van elektrische verwarming gaat die in jouw spiegel aanwezig is, is een verwarmde spiegel in quasi elke woning mogelijk. Zodat jij kunt genieten van een intense straling na elke verzorgingsbeurt! Overweeg jij om verwarmde spiegels in je badkamer te integreren? Dan geven we je graag ons professioneel advies over of dergelijke spiegels in jouw badkamer het plaatje vervolledigen.

Wij ontwerpen jouw nieuwe badkamer geheel voor jou op maat, zodat ze perfect bij zowel je functionele als je interieurwensen past. Aarzel dus niet om ons te contacteren: we nemen met plezier onze tijd voor jou!