Skip to main content
Terug naar overzicht

De badkamertrends van 2023 volgens NC Badkamers

elegant-bathroom-background-zoom-calls.jpg

2023 belooft een interessant jaar te worden op het gebied van badkamerstijlen, daar zijn we bij NC Badkamers van overtuigd. Komend jaar maken een aantal interessante trends hun opwachting, zoals slimme technologieƫn, de eerste verschijning van biokunststof in de toonzalen en een voorliefde voor natuurlijke materialen.

Ten eerste zien we een toenemende belangstelling voor biokunststof in de badkamer. Biokunststof is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals planten of afval, en is duurzamer en milieuvriendelijker dan traditioneel kunststof. Dit betekent dat we steeds meer biokunststof badkameraccessoires zullen zien, zoals douchegordijnen, shampoo- en zeepdispensers en zelfs wastafels.

Slimme technologie is ook een trend die we in 2023 in de badkamer zien terugkomen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun badkamers uit te rusten met slimme technologie, zoals spraakgestuurde thermostaten en verlichting, of zelfs een slimme spiegel die uw gezondheids- en fitnessgegevens kan bijhouden. Deze technologie kan uw badkamerervaring gemakkelijker en aangenamer maken.

Tenslotte zien we dat natuurlijke materialen in de badkamer steeds meer de voorkeur wegdragen. De authentieke charme en ongedwongen warmte van deze materialen betekent dat we steeds meer badkamermeubels en -accessoires zullen zien die gemaakt zijn van hout, marmer en steen bijvoorbeeld. Dergelijke meubels kunnen een prachtige aanvulling zijn op uw badkamer en helpen om een rustgevende en ontspannen sfeer te creƫren.

Zou jij graag een nieuwe badkamer hebben volgens de laatste trends? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. Wij ontwerpen en plaatsen je nieuwe badkamer op maat, maar richten hem na afloop ook nog eens huiselijk in. Voor een schitterend totaalplaatje!