Skip to main content
Terug naar overzicht

Moodboard van de maand: regendouches

Earthy Brand Moodboard Social Media Post.png

Met een knappe regendouche til je je dagelijks comfort, maar ook de stijl van je badkamer naar een hoger niveau. Tegenwoordig bestaan regendouches er in diverse vormen en maten, maar ook in een waaier van kleuren en afwerkingen. Wij geven je graag een overzicht van de meest stijlvolle opties van het seizoen, voor een flinke portie badkamerinspiratie. Al zin om met ons te renoveren? 

Een vierkante of ronde regendouche

Hou je van een moderne badkamer met strakke lijnen of een frisse, industriële touch, dan is een vierkante douchekop wat voor jou. Net zoals ronde douchekoppen zijn ook deze modellen beschikbaar in zowel kleine als grote formaten, opdat je de geschikte stralingsbreedte kunt kiezen naargelang de grootte van je douche. Een ronde regendouchekop is dan weer ideaal voor badkamers met afgeronde lijnen en een zachter, meer landelijk interieur.

Een opbouw- of inbouwregendouche

Wil je bovenal een clean look in je nieuwe badkamer en een gestroomlijnde uitstraling? Dan kies je best voor een inbouwdouche, die onze experts voor je in de muur of in het plafond integreren. De stang van je douche is dan niet meer zichtbaar en je zult minder lang aan het poetsen zijn (een grote troef!), maar het kost net wat meer dan de standaard opbouwdouche. Bovendien zijn bij deze laatste optie geen breekwerken nodig, wat handig is voor een snelle installatie én bij enige herstellingen.

Een zilveren, zwarte, goudkleurige of bronskleurige douche

Heb je het model en de bouwvorm van je rain shower gekozen, dan is het uiteindelijk tijd om het materiaal en de kleur te bepalen. Hoewel velen denken dat een zwarte douchekraan meer onderhoud vergt en sneller kalksporen vertoont, is niets minder waar. Niets houdt je met andere woorden tegen om voor een zwarte, maar ook een zilver-, goud- of bronskleurige douche te kiezen, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Waar onze voorkeur dan precies naar uitgaat? Wij kunnen niet kiezen, dat zie je toch aan ons moodboard? 😉 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor jouw schitterende regendouche

Kijk je alvast uit naar de renovatie van je badkamer en heb je een regendouche in gedachten? Dat wordt genieten! Wij geven je graag oprecht advies, ontwerpen een badkamer op maat en verzorgen na installatie ook de totaalinrichting ervan. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Tot dan!