Skip to main content
Terug naar overzicht

Moodboard van de maand: badkamerverlichting

Earthy Brand Moodboard Social Media Post (3).png

Een bijzondere troef van NC Badkamers, is dat wij je badkamer niet zomaar renoveren. De renovatie is immers slechts een onderdeel van onze diensten; want na afloop, verzorgen wij ook de stijlvolle en huiselijke aankleding van je badkamer. En onze échte specialiteit, dat is verlichting.

Het mag dus niet verbazen dat ons moodboard van de maand vandaag vol inspirerende badkamerverlichting staat. In tal van vormen, maten en kleuren, want bij NC Badkamers schuwen we geen uitdaging wanneer het op de inrichting van je badkamerinterieur aankomt.

Of je nu een moderne, industriële badkamer in gedachten hebt met strakke lijnen; of een traditionele badkamer met sierdetails en een landelijke toon: wij gieten je persoonlijke woonstijl in een ontwerp op maat, dat zowel op praktisch als esthetisch vlak perfect bij je past.

Maar hoe mooi we jouw interieur ook inrichten, zonder de gepaste belichting zal het weinig tot niet tot zijn recht komen. Daarom is de juiste lichtbron(nen) vinden essentieel: onze experts denken tot in de kleinste details met je mee, en vinden zo de perfect match voor jouw badkamer.

Daarbij houden we rekening met je badkamermeubels, de natuurlijke lichtinval, energiezuinigheid, … én overlopen we uitgebreid met jou de mogelijkheden: koud of warm licht, één of meerdere lampen, groot of klein, subtiel ingebouwde spots of net een gigantische luster, …

Standaard inbegrepen in de prijs van je nieuwe badkamer, is bovendien onze NC-Lightstrip: een veelzijdige ledstrip met gezellige gloed, die we installeren op een plaats naar keuze. In een nis in de muur, aan het plafond of de vloer, achter een ronde, vierkante of abstracte spiegel of zelfs een kast, …

Of je nu al lang weet hoe jouw badkamerverlichting eruit moet komen te zien of net nog geen idee hebt van wat er bij je past: wij doen alles in onze macht om jou de badkamer van je dromen te bezorgen. Met een hoogwaardige afwerking, huiselijke inrichting en vooral prachtige belichting.

Onze badkamerexperts zitten dan ook graag met je samen tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem dus gerust contact op!