Skip to main content
Terug naar overzicht

Je badkamer in termijnen betalen bij NC Badkamers

DSC09293.jpg

Een mooie, maar vooral functionele badkamer is allesbehalve een overbodige luxe. Ben je hoogdringend toe aan een nieuwe badkamer, maar is de kost daarvan niet iets wat je initieel voorzien had? Geen zorgen: bij NC Badkamers kun je vanaf nu kiezen voor een afbetaling in termijnen!

Bij NC Badkamers vinden we dat niemand zou moeten inboeten op zijn dagelijkse hygiëne in een aangename en verzorgde badkamer, die van alle comfort voorzien is. Wanneer je huidige badkamer echter gebreken begint te vertonen of verouderd is, komt de onverwachte kost van een nieuwe badkamer al eens ongelegen. Dat begrijpen wij als geen ander, en daarom besloten we hier een oplossing voor te bieden.

Als specialisten in de sector streven wij er namelijk naar om al onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen bij de aankoop van hun nieuwe badkamer. Zo creëren we een badkamer op maat van je wensen, installeren we deze met precisie, verzorgen we de huiselijke inrichting ervan, … Maar vandaag gaan we nòg een stapje verder, trekken we deze omvattende service dan ook graag door naar het financiële plaatje.

Klop je bij ons aan voor je nieuwe badkamer, dan kun je er nu immers voor opteren om deze niet in één keer, maar gespreid te betalen. Want ja hoor, wij hebben onszelf bijgeschoold tot kredietbemiddelaar! Dit betekent dat we jou vanaf heden, namens onze kredietgever, een realistische kredietovereenkomst kunnen voorstellen. Zo maken we een nieuwe badkamer haalbaar voor iedereen die het nodig heeft, en kun jij volop van je aankoop genieten zonder kopzorgen!

Meer weten over de betaling van je badkamer in termijnen? Neem dan zeker en vast contact op met onze enthousiaste badkamerexperts. Wij zitten graag vrijblijvend met je samen voor een persoonlijk gesprek, waarin we de mogelijkheden voor jouw project overlopen. Alvast tot dan!