Skip to main content
Terug naar overzicht

Ik renoveer: welke wastafel kies ik voor mijn badkamer?

close-up-bathroom-furniture-with-white-sink-accessories-gray-wall-square-mirror-is-hanging.jpg

In de meeste interieurs maken de kleinste details het grootste verschil, en dat is voor je badkamer niet anders. De vorm van je wastafel drukt dan ook een uitgesproken stempel op de atmosfeer die je creëert, en kan een wereld van verschil maken wanneer je hem verandert. Opdat je alle mogelijkheden in overweging neemt hebben wij het vandaag over het uitkiezen van de perfecte lavabo!

Bij NC Badkamers specialiseren we ons in het ontwerpen en installeren van badkamers op maat. Daarbij adviseren we jou uitgebreid over het effect dat zelfs de kleinste keuzes op jouw badkamerinterieur hebben, zodat we samen die droombadkamer bereiken waar jij zo van houdt. En daartoe behoort nu eenmaal de keuze van je lavabo!

Kom je tot bij ons voor het design van je nieuwe badkamer op maat, dan bieden wij je tal van verschillende opties om uit te kiezen. Afhankelijk van je persoonlijke stijl en de grootte van je badkamer, is niet elke wastafel immers voor jou geschikt. Daarom geven we je alvast een kort overzicht over de meest populaire wastafels in onze badkamers:

• Vrijstaande wastafel

Een vrijstaande wastafel is een zelfstandig meubelstuk dat niet aan de muur bevestigd wordt. Heb jij voldoende ruimte in je badkamer? Dan kun je je zeker laten gaan: ze zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen, van modern tot klassiek en verder.

• Wandwastafel of hangende wastafel

Dé ideale optie wanneer je je beschikbare ruimte maximaal wilt inzetten en zo slim mogelijk je kleinere badkamer wilt indelen: de wandwastafel wordt aan de muur bevestigd, zonder een onderkastje voor je spullen. Ook hier zijn uiteraard tal van designs mogelijk op de markt van vandaag. Ook in het toilet zijn dergelijke kleine wastafeltjes bovendien populair.

• Onderkast wastafel

Deze lavabo is een combinatie van een wastafel en een onderkast met schuiven of leggers, en is een echte aanrader als je op zoek bent naar extra opbergruimte en hier de plaats voor hebt. Erg handig wat je opbergmogelijkheden betreft, voor producten, handdoeken, washandjes, toiletrollen en meer.

Of je voor een enkele of een dubbele wastafel gaat en of je een moderne of landelijke badkamerstijl in gedachten hebt: wij vinden ongetwijfeld de wastafel die perfect bij je nieuwe badkamerdesign past. Graag nemen we je mee naar de toonzaal, waar we je alle mogelijkheden laten zien en onze tijd nemen om je te adviseren tot in de details.

Zou je graag samen met ons je nieuwe badkamer vormgeven? We leren jou en je wensen met plezier beter kennen tijdens een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Alvast tot dan!