Skip to main content
Terug naar overzicht

Houten materialen in de badkamer: kan dat?

modern-contemporary-bathroom-with-tropical-style-garden-view-3d-render-overlook-nature-view.jpg

Een prachtige toevoeging

Houten materialen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan de badkamer. Ze zijn natuurlijk, duurzaam en zorgen instant voor die warme, gezellige en intieme sfeer in de badkamer. Maar is de integratie van hout in je badkamer eigenlijk wel zo'n goed idee? Gaat het niet snel verduren en blijft het na verloop van tijd zijn goede staat wel behouden? Gelukkig stellen we je bij NC Badkamers graag gerust:

Tegenwoordig bestaan er tal van waterbestendige houten materialen, wat betekent dat wij 
ze zonder problemen voor jou in je nieuwe badkamer op maat integreren.

Een populaire keuze voor houten materialen in de badkamer is bijvoorbeeld het gebruik van houten vloeren. Deze zijn niet alleen stevig en duurzaam, ze geven ook authenticiteit en charme aan een ruimte in huis die anders snel koel of ultramodern kan overkomen. Heb jij dus een voorliefde voor een bijzondere, uitnodigende uitstraling in je badkamer? Dan kan je met houten vloeren niet misgaan.

Uiteraard zijn ook houten badkamermeubels een geweldige optie wanneer je voor een badkamer gaat met een unieke invulling. Zoals bij de vloeren, zijn er tegenwoordig tal van hoogkwalitatieve, waterbestendige houten meubels op de markt. We garanderen je dus dat, wanneer je met de experts van NC Badkamers je houten meubels in de toonzaal gaat uitkiezen, je niet bang hoeft te zijn dat ze mettertijd beschadigd geraken door vocht. Een hele geruststelling!

Tenslotte zijn houten accessoires, zoals handdoekrekken en toiletborstels, een simpele en kostenbesparende maar alsnog mooie manier om hout te gebruiken in de badkamer. Ze zijn vaak kleiner en dus gemakkelijker te vervangen als ze beschadigd raken door vocht. Zo geniet je van een bijzondere eyecatcher, die je ook nog eens snel inruilt voor een nieuwe trend wanneer de tijd rijp is. Heb je, zoals hierboven gesuggereerd, reeds houten vloeren en meubels? Dan zijn ze de ideale aanvulling voor een mooi en coherent geheel.

In het algemeen zijn houten materialen dus, en met reden, een zeer gewilde optie voor de badkamer. Lijkt een badkamer met houten elementen jou wel wat en zou je graag een keertje met ons sparren over de mogelijkheden voor jouw nieuw badkamerontwerp op maat? Bij NC Badkamers heten we je altijd welkom voor een warm, vrijblijvend gesprek. Alvast tot dan!