Skip to main content
Terug naar overzicht

Hoe richt ik een badkamer met een schuin dak in?

large-modern-bathroom-with-luxury-fittings.jpg

Hoewel een schuin dak een oergezellige uitstraling aan een ruimte geeft, is het niet altijd vanzelfsprekend voor een praktische inrichting. Des te meer wanneer het de badkamer betreft, waar je vaak nood hebt aan meer opbergmogelijkheden voor je producten en badgoed. In deze blogpost geven wij je enkele tips om creatief met je schuine badkamerwand om te gaan!

Wie niet sterk is, moet slim zijn. Wie een schuine badkamerwand heeft, moet dat evenzeer; want door je badkamermeubels een strategische plaatsing te geven, kun je ruimte benutten die anders nodeloos verloren zou gaan. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om het toilet onder je schuine dak te zetten? Of je bad, zodat je tijdens het baden een prachtig uitzicht door het dakraam geniet? Dat klinkt ons als een win-winsituatie!

Niet genoeg ruimte voor een wc of bad onder je dak? Maak je geen zorgen, de mogelijkheden zijn nog niet uitgeput! Want wist je dat er ook handdoekenradiators bestaan die perfect op een kleine muuroppervlakte passen? Zo maximaliseer je je ruimte, én je verwarming! Ten slotte is de leegte onder een schuin dak ook de ideale plaats voor handige bijzettafeltjes, een mooie wasmand, enkele elegante planten of zelfs een simpel handdoekenrekje. Niet alleen krijgen praktische zaken zo een plekje, ze komen er ook mooi tot hun recht!

Maar wat écht onze beste tip is voor de optimale inrichting van je badkamer met schuin dak? Een samenwerking met NC Badkamers. Want niet alleen maken wij je badkamer op maat, waarbij we je ruimte maximaal benutten, we verzorgen ook een huiselijke aankledingBij NC Badkamers draait het, meer dan om een badkamerrenovatie, namelijk om een totaalcreatie.

Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak: we zitten graag met je samen voor jouw unieke badkamerproject. Met of zonder schuin dak!