Skip to main content
Terug naar overzicht

Een nieuwe en energiezuinige badkamer

Met de schommelende energieprijzen letten we vandaag de dag allemaal meer op ons verbruik, en dat trekken we logischerwijze ook door naar de badkamer. Wil jij je (nieuwe) badkamer net zoals ons energiezuinig inrichten? Dan zijn wij bij NC Badkamers de geknipte partner voor jou. Hier alvast enkele tips die wij je graag meegeven.

towel-dryer-bathroom-with-towel.jpg

Duurzaam drogen

Klop jij bij ons aan voor een nieuwe badkamer die mooi is, functioneel ingericht en duurzaam qua verbruik? Dan integreren wij je een energiezuinige handdoekdroger in het ontwerp van je badkamer op maat. Deze maken immers gebruik van infraroodstraling om je textiel te drogen, én verwarmen ook nog eens je ruimte. Een win-winsituatie!

Zuiniger dankzij de douchekop

Douche jij je dagelijks of zijn jullie met een groot gezin, dan loopt het warmwaterverbruik van je huishouden al eens op. Daarom raden wij je een zuinige douchekop aan, die we samen met jou persoonlijk uitkiezen in de showroom. Een dergelijke douchekop past zijn waterstroom namelijk zodanig aan dat je na je douchebeurt uiteindelijk heel wat minder water hebt verbruikt dan normaal.

charming-young-woman-taking-shower-home.jpg

attractive-young-adult-caucasian-woman-towel-her-hair-looking-mirror-cleaning-her-face-with-cotton-pad-standing-bathroom-after-taking-shower.jpg

Let there be light

Het is alomgeweten dat je met LED-verlichting simpelweg goedkoper uit bent dan met traditionele verlichtingsbronnen, en verbruiken tot wel 80 % minder energie. Wist je bovendien dat we ons bij NC-Therm in kwalitatieve en strategische verlichting voor je badkamer specialiseren? We hebben zelfs een uniek brandmerk, nl. de energiezuinige NC-lightstrip.

Een toilet met een missie

Wist je dat er tegenwoordig toiletbrillen bestaan die in het bijzonder ontworpen zijn om minder water te verbruiken bij het doorspoelen? Wij adviseren je graag over de keuze van je toilet tijdens een bezoekje aan de toonzaal, en geven je onze visie op de meest duurzame keuzes voor je badkamer en/of toilet.

white-toilet-seat.jpg

Neem gerust contact op voor jouw energiezuinige badkamer

Wil jij graag een nieuwe badkamer die met oog voor energiezuinigheid is ontworpen, maar die ook uitnodigend oogt en op maat aangepast is aan jouw badkamergebruik? Dan bezorgen wij je deze graag. Aarzel dus niet om contact op te nemen met NC Badkamers: dé expert die je het totaalplaatje bezorgt. Je bent altijd welkom!