Skip to main content
Terug naar overzicht

Een energiezuinige douchekop: hoe werkt het?

Energiezuinigheid is één van de meest actuele onderwerpen van vandaag, en met z’n allen proberen we daar waar mogelijk te besparen op ons verbruik. Voor een schonere planeet, uiteraard, maar ook om financiële redenen. Bij NC Badkamers ontwerpen we met plezier een badkamer op maat voor jou die zuinig is in verbruik, en dan is een energiezuinige douchekop het overwegen waard.

white-glass-bathroom-interior.jpg

Even lang douchen, minder verbruik

De energiezuinige douchekop is een innovatief product, dat in het bijzonder ontworpen werd om de waterstroom tijdens het douchen aanzienlijk te verminderen op een subtiele en haast onmerkbare manier. Je gewoonlijke douche mag dus even lang duren als gewoonlijk, je zult er alsnog minder water mee verbruiken dan normaal het geval is. Klinkt veelbelovend, toch?

Zelf je waterverbruik in handen

Zo bestaan er bijvoorbeeld douchekoppen die, door middel van luchtverneveling, het stromend water verdunnen. Andere energiezuinige douchekoppen werken dan weer met een waterstroom die je perfect zelf kunt instellen, waardoor je jouw waterverbruik persoonlijk in handen hebt – letterlijk en figuurlijk.

close-up-portrait-young-pretty-woman-taking-shower.jpg

close-up-water-flowing-from-shower-bathroom.jpg

Kleine ingreep, grote gevolgen

Hoewel het principe simpel lijkt, zijn de gevolgen van een energiezuinige douchekop in je badkemer groot. Want met een energiezuinige douchekop gaat jouw waterverbruik gestaag naar omlaag, en daarmee ook het getal op je waterfactuur. Bovendien is ook het milieu enorm gebaat bij de besparing van kostbaar water. Alle vakjes zijn dus meer dan afgevinkt!

Keuze te over voor je badkamer

Bij NC Badkamer specialiseren we ons in het ontwerp en de realisatie van badkamers op maat, en laten we je graag de verschillende beschikbare energiezuinige douchekoppen zien tijdens een persoonlijk en inspirerend bezoekje aan de toonzaal. Een energiezuinige douchekop hoeft immers niet minder mooi te zijn: je hebt ze in alle prijsklassen, materialen en stijlen, van betaalbare tot luxueuze opties. Keuze te over dus.

DSC07756.jpg

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Wij helpen je graag bij het vormgeven van de badkamer die niet alleen je hart sneller doet slaan, maar die ook het geld in je portefeuille houdt. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak met onze badkamerspecialisten. Wij nodigen je met plezier uit om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Alvast tot dan!