Skip to main content
Terug naar overzicht

Waarom een donkere badkamer helemaal ìn is

Bij NC Badkamers merken we dat steeds meer mensen het standaardplaatje van een witte badkamer achterwege laten en kiezen voor een donkere badkamer. Ook wij zien de charme ervan in en geven je vandaag onze redenen om voor een badkamer met duistere tinten te kiezen.

modern-bathroom-interior-design-dark-color-wall-3d-rendering.jpg

1. Een donkere badkamer zegt luxe als geen ander. Dankzij de warme, smeulende sfeer waan je je al gauw in een weldadig kuuroord of een mooie spa. De me-time die je erin doorbrengt, voelt met andere woorden dubbel zo kostbaar.

2. Doordat er in een donkere badkamer meestal met minder tinten wordt gewerkt, oogt het geheel doorgaans wat rustiger dan in een lichte badkamer met kleuraccenten. En ook dat komt jouw ontspannings- en verzorgingsmomentje alleen ten goede.

3. We moeten een kat een kat noemen: tegen een donkere achtergrond, zoals een zwarte badkamervloer, vallen vuiltjes meestal nét een tikje minder op. Een donkere badkamer oogt daardoor vaak verzorgder dan een licht exemplaar.

4. Een duistere ruimte is dé ideale plek om creatief met lichtbronnen te spelen. Zo komt de gloed van onze NC-lightstrip, een subtiele ledstrip op een plaats naar keuze, nòg beter tot zijn recht in een donkere badkamer. Gezelligheid troef!

5. Een donkere badkamer nemen is een gedurfde zet. Wil je de look recreëren, maar niet meteen je volledige ruimte omgooien? Kies dan voor enkele zwarte touches die het geheel meer pit geven, zoals een zwarte wc, zwart kraanwerk of een zwart meubel.

Of je nu over een lichte of een donkere badkamer droomt, wij ontwerpen hem met veel plezier op maat van jouw wensen. Vervolgens plaatsen we je nieuwe badkamer met precisie én verzorgen we na afloop een passende totaalinrichting. Zo ben je zeker dat je donkere badkamer, hoe gewaagd ook, een schitterend succes wordt!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Je bent altijd welkom!