Skip to main content
Terug naar overzicht

Een betoverende sfeer in je badkamer met de NC-Lightstrip

pexels-max-vakhtbovych-6585755.jpg

De badkamer waarin jij je op je opperbest voelt, is vaak een comfortabele plek die van al het nodige voorzien is. Maar ook je badkamerinterieur speelt hier een cruciale rol, en dan in het bijzonder de lichtinval. Ontdek ons geheime ingrediënt voor een prachtige badkamer, die uitnodigt om van te (blijven) genieten.

Bij NC Badkamers zijn we gebrand op eigenheid. Zo creëren wij niet zomaar een nieuwe badkamer, maar een plek die jouw persoonlijke smaak tot in de kleinste details reflecteert. Waar je heerlijk kunt herbronnen, en jezelf op elk moment van de dag kunt verwennen. Met een snelle opfrisbeurt, of net een uitgebreid schoonheids- en verzorgingsritueel.

Dat doen we in de eerste plaats met een ontwerp op maat en een hoogwaardige plaatsing. Maar de échte meerwaarde van NC Badkamers, is dat wij als één van de weinigen in de sector ook de interieurinrichting van je badkamer op ons nemen. Zo leveren we een uniek eindresultaat af dat écht bij je past, en dat een meerwaarde is voor je levensstijl.

Daarbij is licht van cruciaal belang. Want net zoals de juiste belichting je badkamer in een luxueus kuuroord kan transformeren, kan misplaatste belichting je ruimte kil en onaangenaam doen aanvoelen. Bij het ontwerp van je badkamer streven wij dus telkens naar een mooie balans tussen natuurlijke lichtinval en kunstmatige lichtbronnen.

De kers op de taart van deze strategische belichting, is onze kenmerkende NC-Lightstrip. Noem het een handelsmerk, een handtekening, maar noem het vooral een bijzonder accent dat je badkamer nét dat tikje meer geeft. Deze subtiele ledstrip is inbegrepen in de prijs van onze badkamers, en plaatsen we in overleg met jou op een plaats naar keuze.

Denk bijvoorbeeld in een nis, achter een spiegel, onder een meubel, … De mogelijkheden zijn eindeloos voor deze finishing touch, maar dat hij je badkamer een sfeervolle uitstraling geeft is zeker. Zodat je badkamer baadt in een warme gloed, en jij baadt in een zee van rust. Al benieuwd naar de (interieur- en licht)mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer?

Bij NC Badkamers gaan we tot het uiterste om de badkamer van je dromen te ontwerpen, te plaatsen en in te richten. We nodigen je dan ook graag uit voor een vrijblijvend samenzitten, om uitgebreid te overlopen hoe we jou gelukkig kunnen maken. Neem dus gerust contact op met onze experts: je bent van harte welkom!