Skip to main content
Terug naar overzicht

Unieke wandbekleding van Aqua Sensa

modern-bathroom-with-cement-wall.jpg

De mogelijkheden voor de wand- en vloerbekleding van je nieuwe badkamer zijn talrijk. Je kunt gaan voor een mooie tegel, een likje waterafstotende verf, … Maar als je naar iets out-of-the-box op zoek bent? Dan hebben wij bij NC Badkamers de perfecte optie voor je in petto! Wat dacht je immers van wand- en vloerbekleding in cementstuc?

Authentieke uitstraling van stenen muren

Wil je graag een unieke badkamer die authenticiteit uitstraalt, dan is onze specialisatie in cementstuc één van de betere dingen die je vandaag ter ore zal komen. Bij NC Badkamers leggen we ons namelijk toe op wandbekleding met het exclusieve Aqua Sensa: een waterbestendige wand- en vloerafwerking op basis van cement, die steen imiteert en een minimalistisch, naadloos effect heeft.

Je hele badkamer zonder enige voegen

Deze cementstuc brengen we met de hand aan in maar liefst vier lagen en is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, gezien hij op tal van ondergronden toepasbaar is: pleisterwerk, cement, betegeling, … Het resultaat? Prachtige stenen muren (en zelfs vloeren) in je badkamer zonder enige voegen, van je inloopdouche helemaal tot aan je lavabo of ligbad. 

30 Kleuren om uit te kiezen

De tijdloze charme van een badkamer met Aqua Sensa-wandbekleding is ongeëvenaard. Wil je de rustieke look van natuursteen benaderen, dan gaan onze experts voor je aan de slag met de matte finish. Liever een intense glans? Met de satijnafwerking geven we je nieuwe badkamer een luxueuze touch en extra diepte. Bovendien krijg je de ruime keuze tussen maar liefst 30 kleuren! 

DSC09819.jpg

Enorm vriendelijk in onderhoud

De innovatieve wandbekleding is ten slotte niet alleen bijzonder mooi om naar te kijken, hij is ook nog eens krasbestendig en stootvast. Zo ben je er zeker van dat je badkamer langdurig zijn goede staat zal behouden en een duurzame investering is in je leefcomfort. De kers op de taart? Muren en vloeren bekleed met Aqua Sensa, zijn enorm vriendelijk in onderhoud. Minder poetsen, meer tijd om te genieten!

Neem gerust contact op

Ben je toe aan een nieuwe badkamer op maat en lijkt de wandbekleding van Aqua Sensa de geknipte optie voor jouw persoonlijke project? Dan zitten wij graag met je samen om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Tot dan!