Skip to main content
Terug naar overzicht

De uitbraak van mijn oude badkamer: niet te veel stof?

pexels-gustavo-fring-3867623.jpg

Je kunt geen omelet bakken zonder de eieren te breken. Evenmin kun je een nieuwe badkamer plaatsen zonder de oude eerst te slopen. Daar zit voor velen echter het pijnpunt met de grote P, want brengt de uitbraak van je badkamer niet hopen stof en maandenlange ellende met zich mee? Je leest het hier.

Droom je al een tijdje van die gloednieuwe badkamer, maar geeft het idee van stoffige uitbraakwerken je koude rillingen? Dan kun je vandaag alvast een klein (of groot) vreugdedansje doen, want bij NC Badkamers stellen we je gerust: kom je tot bij ons voor je nieuwe badkamer, dan verwijderen we de oude met een absoluut minimum aan overlast.

Geen vuiligheid die door alle hoeken van de kamers waait dus, noch maanden stof ophoesten vanuit het diepste van je longen: bij NC Badkamers hechten we enorm belang aan orde en netheid. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en daarom leggen wij tijdens onze werkzaamheden altijd het grootste respect voor jouw dierbare bezittingen aan de dag.

Hoe dit er precies uitziet? Om te beginnen plakken we alles netjes af, tot in de kleinste details. Eventuele meubels in de nabijheid worden volledig afgedekt, en alle mogelijke toegangen (zoals bijvoorbeeld deurgaten) zorgvuldig afgesloten. Gaat het om een plaats met veel risico, dan is ons team extra alert en voorzichtig in alle stappen van het proces.

Ons streefdoel is namelijk niet om jou zomaar een nieuwe badkamer te geven. Wat wij écht willen, is het totaalplaatje voor je verzorgen. De uitbraak van je oude badkamer inbegrepen, én de inrichting van de nieuwe! En vooraleer we daaraan kunnen beginnen, moet alles vrij van beschadigingen, piekfijn in orde en brandschoon zijn. Toch?

Voor NC Badkamers is de zo goed als stofvrije afbraak van je oude badkamer geen bijkomstigheid, maar een essentiële vereiste om onze job naar behoren uit te voeren. Je kunt dus naar hartenlust blijven dromen over je nieuwe badkamer: bij ons geen horrorverhaal met veel poespas en wanorde, maar een vlotte onderneming met een kraaknette afloop.

Graag een keertje samenzitten om vrijblijvend de mogelijkheden en het proces voor jouw nieuwe badkamer te bespreken? Neem gerust contact met ons op: Onze experts verwelkomen je met veel plezier!