Skip to main content
Gepubliceerd op 14-10-2021

Wandbekleding in de badkamer: waarvoor kies je?

Bij NC Badkamers krijgen we de vraag geregeld: waarmee kun je de muren van je badkamer nu eigenlijk allemaal bekleden? Zijn er meer opties dan louter tegels, en zo ja, wat betekent dit voor het kostenplaatje? Hier geven we je alvast een woordje uitleg over enkele van onze populairste mogelijkheden.

Gepubliceerd op 08-09-2021

Hoe richt ik mijn kleine badkamer optimaal in?

Bij NC Badkamers creëren en installeren we voor jou een nieuwe badkamer op maat, en kleden we deze nadien ook huiselijk aan naargelang je persoonlijke woon- en levensstijl. Vandaag op het programma? 10 tips van onze experts om je kleine badkamer optimaal in te richten.

Gepubliceerd op 23-08-2021

Is het aangeraden ventilatie in mijn badkamer te integreren?

Een mooie badkamer die van alle comfort voorzien is, daar geven we vaak met plezier wat geld aan uit. We spenderen er dagelijks immers heel wat tijd om onszelf op te frissen en te verzorgen. Maar hoe zorgen we dat deze badkamer een duurzame investering is, die zo lang mogelijk meegaat? Door goed onderhoud, en daarin is de eerste stap ventilatie.

Gepubliceerd op 27-07-2021

Moodboard van de maand: badkamerverlichting

Een bijzondere troef van NC Badkamers, is dat wij je badkamer niet zomaar renoveren. De renovatie is immers slechts een onderdeel van onze diensten; want na afloop, verzorgen wij ook de stijlvolle en huiselijke aankleding van je badkamer. En onze échte specialiteit, dat is verlichting.

Gepubliceerd op 07-07-2021

Is mijn betegelde inloopdouche wel waterdicht?

De keuze aan stijlvolle en bijzondere douches neemt alsmaar toe. Vandaag de dag is het zelfs mogelijk om je douchebak achterwege te laten, en simpelweg voor een betegelde inloopdouche te kiezen. Strak, clean en erg mooi voor je badkamer. Maar is zo’n knappe douche wel helemaal waterdicht?

Gepubliceerd op 23-06-2021

De uitbraak van mijn oude badkamer: niet te veel stof?

Je kunt geen omelet bakken zonder de eieren te breken. Evenmin kun je een nieuwe badkamer plaatsen zonder de oude eerst te slopen. Daar zit voor velen echter het pijnpunt met de grote P, want brengt de uitbraak van je badkamer niet hopen stof en maandenlange ellende met zich mee? Je leest het hier.

Gepubliceerd op 09-06-2021

Een betoverende sfeer in je badkamer met de NC-Lightstrip

De badkamer waarin jij je op je opperbest voelt, is vaak een comfortabele plek die van al het nodige voorzien is. Maar ook je badkamerinterieur speelt hier een cruciale rol, en dan in het bijzonder de lichtinval. Ontdek ons geheime ingrediënt voor een prachtige badkamer, die uitnodigt om van te (blijven) genieten.

Gepubliceerd op 08-04-2021

Moodboard van de maand: groene badkamers

Groen is vandaag de dag overal: in de natuur, maar ook in steeds meer interieurs. De kleur wordt al eeuwenlang geassocieerd met rust, hoop en sereniteit, en vooral geprezen omwille zijn kalmerend effect op geest en lichaam. Het mag dan ook niet verwonderen dat de look zich moeiteloos naar de top van de badkamertrends voor 2021 heeft gebaand. En wij? Wij kunnen daar alleen maar geïnspireerd door zijn!

Gepubliceerd op 23-03-2021

Zwarte kranen in je badkamer: is het een no or go?

Een badkamertrend die we de afgelopen jaren gigantisch aan populariteit zagen winnen, is ongetwijfeld zwart. Een zwarte regendouche, zwart kraanwerk aan de wastafels, een zwarte handdoekdroger, … De opties zijn talrijk, maar is zwart wel echt zo’n goede keuze als de vele liefhebbers doen vermoeden? NC Badkamers schept licht in de (letterlijke) duisternis.

Gepubliceerd op 08-03-2021

De meerwaarde van een badkamer door NC Badkamers

Wanneer je op zoek bent naar een specialist in badkamerrenovaties, ben je bij NC Badkamers aan het verkeerde adres. Waarom? Omdat wij ernaar streven geen renovaties, maar creaties neer te zetten. Wat er dan zo bijzonder is aan onze badkamerservice? Je ontdekt het hier.