Gepubliceerd op 10-08-2022

Koperen of goudkleurige badkamerkranen: mooi maar onhandig?

Koperen badkameraccessoires, zoals kranen, douchestangen en dergelijke zijn al een tijdje helemaal in. Toch is niet iedereen fan: want zijn deze toevoegingen aan je badkamer wel makkelijk in onderhoud, en gaan ze wel even lang mee als een standaardkraan? Lees hier meer over ons advies bij NC Badkamers.
Gepubliceerd op 28-07-2022

Houten materialen in de badkamer: kan dat?

Houten materialen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je badkamer en stralen exclusiviteit uit. Ze zijn natuurlijk, duurzaam en zorgen instant voor die warme, gezellige en intieme sfeer. Maar is de integratie van hout in je badkamer eigenlijk wel zo'n goed idee op de lange termijn? Hier geven we je het antwoord.Gepubliceerd op 13-07-2022

Waarom vloerverwarming vandaag de dag zo populair is

Steeds meer mensen kiezen vandaag resoluut voor vloerverwarming in huis, of het nu om een nieuwbouw- of een renovatieproject gaat. Daar kunnen we als verwarmingsspecialist weinig tegenin brengen, want ook bij ons is de verwarmingsmethode een geliefde installatie met veel voordelen. We zetten enkele van de belangrijkste graag voor je in de kijker.

Gepubliceerd op 30-05-2022

Doe je badkamer groter lijken met deze tips #1

Een kleine badkamer kan gezellig zijn, maar is niet altijd een pretje. Bij NC Badkamers maken we daarom badkamerdesigns op maat, waarin we al je ruimte maximaal benutten. Wil je een badkamer die groter oogt dan hij is? Houd deze tips dan zeker al in het achterhoofd!

Gepubliceerd op 02-05-2022

Waarom een donkere badkamer helemaal ìn is

Het is al jaren dé norm in badkamerlandschap: een badkamer oogt fris en open, met een licht kleurenpalet en vaak witte accenten zoals het bad, de wc of de spoelbakken. Toch is er een spelbreker op komst, want vandaag de dag is een donkere badkamer hipper dan ooit. We zetten de voordelen op een rijtje.
Gepubliceerd op 14-03-2022

Je badkamer in termijnen betalen bij NC Badkamers

Een mooie, maar vooral functionele badkamer is allesbehalve een overbodige luxe. Ben je hoogdringend toe aan een nieuwe badkamer, maar is de kost daarvan niet iets wat je initieel voorzien had? Geen zorgen: bij NC Badkamers kun je vanaf nu kiezen voor een afbetaling in termijnen!

Gepubliceerd op 02-03-2022

Unieke wandbekleding van Aqua Sensa

De mogelijkheden voor de wand- en vloerbekleding van je nieuwe badkamer zijn talrijk. Je kunt gaan voor een mooie tegel, een likje waterafstotende verf, … Maar wat als je naar iets out-of-the-box op zoek bent? Dan hebben wij bij NC Badkamers de perfecte optie voor je in petto! Want wat dacht je bijvoorbeeld van wand- en vloerbekleding in cementstuc zonder enige voegen?

Gepubliceerd op 18-02-2022

Moodboard van de maand: regendouches

Een mooie regendouche in de badkamer is niet alleen een genot om onder te staan, maar ook om naar te kijken. Zeker wanneer je een exemplaar kiest dat perfect bij je woonstijl past. Bij NC Badkamers specialiseren we ons nieuwe badkamers inclusief totaalinrichting, en daarom zetten we vandaag de mooiste regendouches van het moment voor jou op een rijtje.

Gepubliceerd op 10-01-2022

Hoe richt ik een badkamer met een schuin dak in?

Hoewel een schuin dak een oergezellige uitstraling aan een ruimte geeft, is het niet altijd vanzelfsprekend voor een praktische inrichting. Des te meer wanneer het de badkamer betreft, waar je vaak nood hebt aan meer opbergmogelijkheden voor je producten en badgoed. In deze blogpost geven wij je enkele tips om creatief met je schuine badkamerwand om te gaan!

Gepubliceerd op 27-12-2021

Geef je badkamer een moderne betonlook met Beton Cire

Het is geen verrassing dat we bij NC Badkamers houden van een authentieke, warme parketvloer in de badkamer. Maar evengoed zijn we fan van het tegenovergestelde: de frisse, moderne uitstraling van een industriële betonlook. Hoe je deze stijl smaakvol in je nieuwe badkamer integreert? Vandaag vertellen we het je.

Gepubliceerd op 13-12-2021

Wat voor plafond kies ik in mijn nieuwe badkamer?

Het is zo’n dingetje waar we niet meteen bij stilstaan wanneer we over een nieuwe badkamer dromen, dat beamen wij volmondig. Maar toch is het belangrijk om je plafondbekleding goed te overwegen, voor zowel de goede staat van je badkamer als je gezondheid. NC Badkamers zet de diverse opties graag voor je op een rijtje.

Gepubliceerd op 29-11-2021

Hoe kies ik mijn regendouche uit?

Een regendouche, ook wel eens stortdouche genoemd, is vandaag niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Steeds meer mensen opteren voor de luxueuze manier van douchen, die een echte wellnessbeleving benadert. Maar hoe kies je de rainshower uit die perfect bij je past? Wij geven onze tips.

Gepubliceerd op 15-11-2021

Is parket of laminaat in mijn badkamer mogelijk?

Bij NC Badkamers zijn we er rotsvast van overtuigd: De perfecte badkamer, dat is een plek waar jij je 100% thuisvoelt. Een gezellige ruimte, die uitnodigt om tot rust te komen en te genieten van wat welverdiende me-time. Hoe wij jouw nieuwe badkamer een huiselijke look and feel geven? Met vloerbekleding van hout of laminaat, bijvoorbeeld.

Gepubliceerd op 14-10-2021

Wandbekleding in de badkamer: waarvoor kies je?

Bij NC Badkamers krijgen we de vraag geregeld: waarmee kun je de muren van je badkamer nu eigenlijk allemaal bekleden? Zijn er meer opties dan louter tegels, en zo ja, wat betekent dit voor het kostenplaatje? Hier geven we je alvast een woordje uitleg over enkele van onze populairste mogelijkheden.

Gepubliceerd op 08-09-2021

Hoe richt ik mijn kleine badkamer optimaal in?

Bij NC Badkamers creëren en installeren we voor jou een nieuwe badkamer op maat, en kleden we deze nadien ook huiselijk aan naargelang je persoonlijke woon- en levensstijl. Vandaag op het programma? 10 tips van onze experts om je kleine badkamer optimaal in te richten.