Gepubliceerd op 11-01-2023

Een energiezuinige douchekop: hoe werkt het?

Energiezuinigheid is één van de meest actuele onderwerpen van vandaag, en met z’n allen proberen we daar waar mogelijk te besparen op ons verbruik. Voor een schonere planeet, uiteraard, maar ook om financiële redenen. Bij NC Badkamers ontwerpen we met plezier een badkamer op maat voor jou die zuinig is in verbruik, en dan is een energiezuinige douchekop het overwegen waard.

Gepubliceerd op 09-01-2023

Welke verwarming neem ik op het toilet?

Een ijskoud toilet, dat vinden we vaak maar niets. Maar is het doorgaans eigenlijk wel nodig om verwarming op het toilet te plaatsen? En zo ja, voor welke verwarming kies je dan best in het kleinste kamertje? Bij NC Badkamers geven we je, als badkamerspecialist met een bijzondere expertise in verwarming, graag inzicht in de mogelijkheden.

Gepubliceerd op 28-12-2022

Een nieuwe en energiezuinige badkamer

Met de schommelende energieprijzen letten we vandaag de dag allemaal meer op ons verbruik, en dat trekken we logischerwijze ook door naar de badkamer. Wil jij je (nieuwe) badkamer net zoals ons energiezuinig inrichten? Dan zijn wij bij NC Badkamers de geknipte partner voor jou. Hier alvast enkele tips die wij je graag meegeven.

Gepubliceerd op 15-12-2022

De badkamertrends van 2023 volgens NC Badkamers

2023 belooft een interessant jaar te worden op het gebied van badkamerdesign en badkamerstijlen, daar zijn we bij NC Badkamers van overtuigd. Een aantal interessante trends maken immers hun opwachting, zoals slimme technologieën, de eerste verschijning van biokunststof in de toonzalen en een voorliefde voor natuurlijke materialen. Klinkt alvast veelbelovend, toch?

Gepubliceerd op 21-11-2022

Kleur in de badkamer: zo doen onze interieurexperts dat

Ben je je nieuwe badkamer aan het plannen en overweeg je om je aan een streepje kleur te wagen? Dan bieden wij jou, als badkamerexperts met een specialisatie in interieur, graag ons professioneel advies bij het ontwerp van je badkamer op maat. Hier alvast enkele tips die je best in het achterhoofd houdt bij het inrichten (of liever: inkleuren) van je nieuwe badkamer.

Gepubliceerd op 08-11-2022

Ik renoveer: welke wastafel kies ik voor mijn badkamer?

In interieurs maken de kleinste details het grootste verschil, en dat is voor je badkamer niet anders. De vorm van je wastafel bijvoorbeeld drukt een uitgesproken stempel op de atmosfeer die je creëert en de toon die je zet in je badkamer. Opdat jij alle mogelijkheden in overweging neemt en een weldoordachte keuze maakt, hebben wij het vandaag over het uitkiezen van de perfecte lavabo.

Gepubliceerd op 26-10-2022

De meest onderhoudsvriendelijke badkamermaterialen

Je kent het wel: we willen allemaal een prachtige badkamer om van te genieten, maar als de tijd aanbreekt om te poetsen zijn we plots minder enthousiast om er tijd te spenderen. Wij zijn alvast guilty as charged, en daarom vertellen wij je vandaag over de meest onderhoudsvriendelijke materialen voor je badkamer.

Gepubliceerd op 03-10-2022

Is een nis voor badkamerproducten bij mij mogelijk?

In de badkamer houd je van een opgeruimd en clean gevoel, om je hoofd leeg te maken en te genieten van wat ontspannen quality time. Met de vele badkamerproducten die je bezit worden de opbergmogelijkheden mettertijd echter schaars, en dus denk je bij het plannen van je nieuwe badkamer na over een slim idee: een nisje voor producten in je badkamerwand. Maar kan dat wel bij elke badkamer?
Gepubliceerd op 26-09-2022

Solid surface materialen voor je badkamer: wat is het?

Solid surface materialen winnen toenemend aan populariteit wanneer het op de inrichting van badkamers aankomt. Solid what? Solid surface materialen bestaan uit acryl of polyester en worden voornamelijk gebruikt voor hun veelzijdig en duurzaam karakter. Graag meer weten over deze rising star in badkamerland? Lees dan zeker verder.

Gepubliceerd op 05-09-2022

De voordelen van natuursteen in je badkamer

We ondervinden het bij NC Badkamers keer op keer: natuursteen is en blijft een populaire keuze voor het gebruik in badkamers voor mensen van alle generaties en leeftijden. Overweeg jij natuursteen in je badkamer te integreren? Dan lichten wij graag de diverse voordelen ervan toe.

Gepubliceerd op 22-08-2022

Zijn verwarmde spiegels in mijn badkamer mogelijk?

Verwarmde spiegels zijn vandaag de dag een populaire toevoeging aan badkamers vanwege hun veelzijdigheid en comfort. Ze bieden niet alleen een visueel aantrekkelijk element aan je badkamer, maar ze hebben ook een aantal praktische voordelen die je waarschijnlijk niet meteen had verwacht. Bij NC Badkamers geven we graag een woordje uitleg.

Gepubliceerd op 10-08-2022

Koperen of goudkleurige badkamerkranen: mooi maar onhandig?

Koperen badkameraccessoires, zoals kranen, douchestangen en dergelijke zijn al een tijdje helemaal in. Toch is niet iedereen fan: want zijn deze toevoegingen aan je badkamer wel makkelijk in onderhoud, en gaan ze wel even lang mee als een standaardkraan? Lees hier meer over ons advies bij NC Badkamers.
Gepubliceerd op 28-07-2022

Houten materialen in de badkamer: kan dat?

Houten materialen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je badkamer en stralen exclusiviteit uit. Ze zijn natuurlijk, duurzaam en zorgen instant voor die warme, gezellige en intieme sfeer. Maar is de integratie van hout in je badkamer eigenlijk wel zo'n goed idee op de lange termijn? Hier geven we je het antwoord.Gepubliceerd op 13-07-2022

Waarom vloerverwarming vandaag de dag zo populair is

Steeds meer mensen kiezen vandaag resoluut voor vloerverwarming in huis, of het nu om een nieuwbouw- of een renovatieproject gaat. Daar kunnen we als verwarmingsspecialist weinig tegenin brengen, want ook bij ons is de verwarmingsmethode een geliefde installatie met veel voordelen. We zetten enkele van de belangrijkste graag voor je in de kijker.

Gepubliceerd op 30-05-2022

Doe je badkamer groter lijken met deze tips #1

Een kleine badkamer kan gezellig zijn, maar is niet altijd een pretje. Bij NC Badkamers maken we daarom badkamerdesigns op maat, waarin we al je ruimte maximaal benutten. Wil je een badkamer die groter oogt dan hij is? Houd deze tips dan zeker al in het achterhoofd!