Gepubliceerd op 09-06-2021

Een betoverende sfeer in je badkamer met de NC-Lightstrip

De badkamer waarin jij je op je opperbest voelt, is vaak een comfortabele plek die van al het nodige voorzien is. Maar ook je badkamerinterieur speelt hier een cruciale rol, en dan in het bijzonder de lichtinval. Ontdek ons geheime ingrediënt voor een prachtige badkamer, die uitnodigt om van te (blijven) genieten.

Gepubliceerd op 08-04-2021

Moodboard: Van deze badkamers krijgen wij spontaan groene vingers!

Groen is vandaag de dag overal: in de natuur, maar ook in steeds meer interieurs. De kleur wordt al eeuwenlang geassocieerd met rust, hoop en sereniteit, en vooral geprezen omwille zijn kalmerend effect op geest en lichaam. Het mag dan ook niet verwonderen dat de look zich moeiteloos naar de top van de badkamertrends voor 2021 heeft gebaand. En wij? Wij kunnen daar alleen maar geïnspireerd door zijn!

Gepubliceerd op 23-03-2021

Zwarte kranen in je badkamer: een no or go?

Een badkamertrend die we de afgelopen jaren gigantisch aan populariteit zagen winnen, is ongetwijfeld zwart. Een zwarte regendouche, zwart kraanwerk aan de wastafels, een zwarte handdoekdroger, … De opties zijn talrijk, maar is zwart wel echt zo’n goede keuze als de vele liefhebbers doen vermoeden? NC Badkamers schept licht in de (letterlijke) duisternis.

Gepubliceerd op 08-03-2021

De zeldzame meerwaarde van een nieuwe badkamer door NC Badkamers

Wanneer je op zoek bent naar een specialist in badkamerrenovaties, ben je bij NC Badkamers aan het verkeerde adres. Waarom? Omdat wij ernaar streven geen renovaties, maar creaties neer te zetten. Wat er dan zo bijzonder is aan onze badkamerservice? Je ontdekt het hier.