Skip to main content
Gepubliceerd op 17-04-2023

Welke accessoires neem ik voor in mijn douche?

Een nieuwe douche is één zaak. De accessoires waarmee je deze uitrust een tweede, en dat is precies waar deze blogpost om gaat. Want een uitstekend badkamercomfort, dat zit ‘m volgens ons in de details. Vandaag geven we je een overzicht van de badkameraccessoires waar wij bij NC Badkamers blij van worden bij het ontwerpen én inrichten van je nieuwe badkamer.

Gepubliceerd op 03-04-2023

Waar rekening mee houden bij een hangtoilet

Vroeger was er enkel het traditionele, staande toilet, vandaag bestaat er een tweede variant: het hangtoilet. Wil je in je nieuwe badkamer een moderne en luchtige uitstraling creëren, dan is het zwevende meubel van een hangtoilet zeker aan te raden. Want een knappe badkamer zit ‘m in de details natuurlijk! Vandaag vertellen wij je meer over het hangtoilet.

Gepubliceerd op 20-03-2023

Welke soorten douchewanden bestaan er?

Je badkamer renoveren, het is geen simpel klusje. Vaak besteedt je uren werk aan het bedenken van een inrichting die perfect bij je past, en dan hebben we het nog niet over de details. Weet dat je bij NC Badkamers altijd terecht kunt voor een creatief badkamerontwerp op maat van jouw smaak. Maar voor het zover is, geven we je hier alvast een overzicht van de meest voorkomende douchewanden.

Gepubliceerd op 06-03-2023

De voordelen van een inloopdouche

Bij een nieuwe badkamer hoort vaak een nieuwe douche: een belangrijk, als niet hét belangrijkste, onderdeel van je verzorgingsritueel. Met diverse soorten douches op de markt is het soms echter moeilijk kiezen. Welke douche past zowel op functioneel als esthetisch gebied bij mijn voorkeuren? Opdat je wat beter kunt definiëren wat je precies zoekt in een douche, geven we je vandaag de voordelen mee van een inloopdouche.

Gepubliceerd op 20-02-2023

Welk bad kies ik voor mijn badkamer?

Een bad in je badkamer is, wanneer je van baden houdt tenminste, een heerlijke luxe. Ook de keuze en het model van je bad speelt daarin een rol, want het moet er niet alleen mooi uitzien in je badkamer, het moet ook nog eens passen in de praktische indeling ervan. Én liefst comfortabel in gebruik zijn natuurlijk! Opdat jij alle vakjes moeiteloos aanvinkt, geven wij je alvast een overzicht van de mogelijke baden voor je nieuwe badkamer.

Gepubliceerd op 06-02-2023

Trend alert: rookglas in de badkamer

Tadaa: de jaren ’60 en '70 kennen een heropleving in badkamerlandschap (en interieurs in het algemeen), en daar hoort ook rookglas bij. De trend, die subtiel maar uniek is, brengt meteen een bijzondere atmosfeer in je badkamer. Daarom wijden we er vandaag onze blog aan. Wat denk je: iets voor jou?

Gepubliceerd op 11-01-2023

Een energiezuinige douchekop: hoe werkt het?

Energiezuinigheid is één van de meest actuele onderwerpen van vandaag, en met z’n allen proberen we daar waar mogelijk te besparen op ons verbruik. Voor een schonere planeet, uiteraard, maar ook om financiële redenen. Bij NC Badkamers ontwerpen we met plezier een badkamer op maat voor jou die zuinig is in verbruik, en dan is een energiezuinige douchekop het overwegen waard.

Gepubliceerd op 09-01-2023

Welke verwarming neem ik op het toilet?

Een ijskoud toilet, dat vinden we vaak maar niets. Maar is het doorgaans eigenlijk wel nodig om verwarming op het toilet te plaatsen? En zo ja, voor welke verwarming kies je dan best in het kleinste kamertje? Bij NC Badkamers geven we je, als badkamerspecialist met een bijzondere expertise in verwarming, graag inzicht in de mogelijkheden.

Gepubliceerd op 28-12-2022

Een nieuwe en energiezuinige badkamer

Met de schommelende energieprijzen letten we vandaag de dag allemaal meer op ons verbruik, en dat trekken we logischerwijze ook door naar de badkamer. Wil jij je (nieuwe) badkamer net zoals ons energiezuinig inrichten? Dan zijn wij bij NC Badkamers de geknipte partner voor jou. Hier alvast enkele tips die wij je graag meegeven.

Gepubliceerd op 15-12-2022

De badkamertrends van 2023 volgens NC Badkamers

2023 belooft een interessant jaar te worden op het gebied van badkamerdesign en badkamerstijlen, daar zijn we bij NC Badkamers van overtuigd. Een aantal interessante trends maken immers hun opwachting, zoals slimme technologieën, de eerste verschijning van biokunststof in de toonzalen en een voorliefde voor natuurlijke materialen. Klinkt alvast veelbelovend, toch?

Gepubliceerd op 21-11-2022

Kleur in de badkamer: zo doen onze interieurexperts dat

Ben je je nieuwe badkamer aan het plannen en overweeg je om je aan een streepje kleur te wagen? Dan bieden wij jou, als badkamerexperts met een specialisatie in interieur, graag ons professioneel advies bij het ontwerp van je badkamer op maat. Hier alvast enkele tips die je best in het achterhoofd houdt bij het inrichten (of liever: inkleuren) van je nieuwe badkamer.

Gepubliceerd op 08-11-2022

Ik renoveer: welke wastafel kies ik voor mijn badkamer?

In interieurs maken de kleinste details het grootste verschil, en dat is voor je badkamer niet anders. De vorm van je wastafel bijvoorbeeld drukt een uitgesproken stempel op de atmosfeer die je creëert en de toon die je zet in je badkamer. Opdat jij alle mogelijkheden in overweging neemt en een weldoordachte keuze maakt, hebben wij het vandaag over het uitkiezen van de perfecte lavabo.

Gepubliceerd op 26-10-2022

De meest onderhoudsvriendelijke badkamermaterialen

Je kent het wel: we willen allemaal een prachtige badkamer om van te genieten, maar als de tijd aanbreekt om te poetsen zijn we plots minder enthousiast om er tijd te spenderen. Wij zijn alvast guilty as charged, en daarom vertellen wij je vandaag over de meest onderhoudsvriendelijke materialen voor je badkamer.

Gepubliceerd op 03-10-2022

Is een nis voor badkamerproducten bij mij mogelijk?

In de badkamer houd je van een opgeruimd en clean gevoel, om je hoofd leeg te maken en te genieten van wat ontspannen quality time. Met de vele badkamerproducten die je bezit worden de opbergmogelijkheden mettertijd echter schaars, en dus denk je bij het plannen van je nieuwe badkamer na over een slim idee: een nisje voor producten in je badkamerwand. Maar kan dat wel bij elke badkamer?
Gepubliceerd op 26-09-2022

Solid surface materialen voor je badkamer: wat is het?

Solid surface materialen winnen toenemend aan populariteit wanneer het op de inrichting van badkamers aankomt. Solid what? Solid surface materialen bestaan uit acryl of polyester en worden voornamelijk gebruikt voor hun veelzijdig en duurzaam karakter. Graag meer weten over deze rising star in badkamerland? Lees dan zeker verder.